Hop til indhold

Malerfirmaet V.S. Larsen blev etableret i 1946 af Valdemar Severin Larsen i Brønshøj og flyttede i 1963 til Toftegården på Gladsaxe Møllevej i Søborg, hvor det i dag også har til huse, som en del af en større koncern. Allerede året efter etableringen af Malerfirmaet trådte sønnen Klaus Bonde Larsen ind i familieforetagenet – først som elev og senere som malersvend, så det var en ganske naturlig udvikling, at næste generation i 1971 blev medejer.

Historien om Malerfirmaet V.S. Larsen er klassisk, da det hele startede som et ambitiøst enkeltmandsfirma, hvor hårdt arbejde, en god strategi og gennemført håndværk har været grundstenene i den traditionsrige familievirksomhed. Malerfirmaet har gennem årene oparbejdet stor ekspertise indenfor blandt andet stort nybyggeri og restaurering af ældre bevaringsværdige bygninger.

Lige siden Valdemar Severin Larsen startede malerfirmaet, har traditionerne indenfor håndværket gået side om side med nye fag-teknikker og den generelle forretningsudvikling. Det giver en god kontinuitet og mulighed for at skabe gode helhedsløsninger for både erhvervslivet og private.

Vi indgår i V.S. Larsen Koncernen, som består af 6 malerfirmaer, 2 industrilakører samt en farveteknik- og malerbutik. Alle med hver deres historie og tradition, men med en solid sammenhængskraft i forhold til at klare de mere specielle opgaver, projekter af større skala eller som skal klares inden for en meget kort tidsramme