Hop til indhold

Her er vores garanti for, at du er i gode hænder

Danske Malermestre

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan tage vores ord for gode varer, så har du det her på skrift. Vi er medlem af Danske Malermestre som er vores brancheorganisation indenfor malerfaget.

Organisationen arbejder på områder såsom uddannelsespolitik, overenskomster, efteruddannelse samt netværk indenfor branchen. Vores medlemskab af Danske Malermestre er din garanti for, at vi tilhører superligaen af danske malere og at arbejdet udføres korrekt og skulle det mod forventning ikke være tilfældet, så vil vores organisering tage sig af din sag. Du kan læse om dine rettigheder her

 

Københavns Malerlaug

Vi er en del af ca. 400 bygningsmalervirksomheder som bliver repræsenteret af Københavns Malerlaug og som sikrer en videreformidling af viden medlemmerne imellem. Derfor bliver vi altid opdateret omkring udvikling af teknikker og materialer og hvor moden bevæger sig hen. Vi sørger for at udvikle os som firma og det sikrer dig som kunde, at du altid kan være sikker på at få den bedste rådgivning omkring et givent projekt.

SMVdanmark (tidligere Håndværksrådet)

SMVdanmark har for nyligt skiftet navn så det passer bedre til det de går målrettet efter; at sikre små og mellemstore virksomheder gode vilkår til at drive forretningen. SMVdanmark repræsenterer 20.000 virksomheder indenfor byggeriet, industrien, servicefagene, etc.

Håndværksforeningen

Vi er medlemmer af Håndværkerforeningen som er med til at sætte fokus på det gode håndværk. Foreningen er samtidig en tværfaglig interesseorganisation det har som mål at varetage små og mellemstore virksomheders interesser på det erhvervspolitiske område i hovedstaden.