Hop til indhold

Kvalitetssikring og evaluering af byggeopgaven

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores arbejdsprocesser og –metoder, så det gode håndværk holdes i hævd og ikke går tabt, og der ikke opstår fejl. Vi går ikke på kompromis med vores faglighed. Hver eneste væg, hvert eneste rum, hver eneste bygning skal have den samme høje standard.

Derfor har vores medarbejdere der har kompetencer og stor erfaring i at kvalitetssikre malerarbejdet. På den måde sikrer vi, at opgaven bliver afsluttet med så få fejl og mangler som overhovedet muligt.

 

Byggeriets Evalueringscenter

Når du som rådgiver, arkitekt eller bygherre gerne vil have et uafhængig vurdering af vores samarbejde,  så har vi allerede sørget på dette. Vi tilmelder løbende vores sager til Byggeriets Evaluerings Center, hvor der vil være en løbende ‘Byggedialog ‘ og afsluttende evaluering på vores samarbejde. Som nævnt i logoet, så tager vi vores kunder alvorligt.

iKontrol

Vi bruger iKontol som digital kvalitetssikringsredskab, så du kan som bygherre og samarbejdspartner følge  med i vores arbejde med at kvalitetssikre det arbejde vi løbende udfører på byggeopgaven.